Log #10,505

Pagaliau viskas aišku, Dievas yra ir aš esu jam reikalingas, išgelbėjo mane iš siaubingos avarijos tik su kojos lužiais, nors ir pati avarija jo prisilietimas norint man pasakyti kažką svarbaus, berods supratau ką jisai sako. Mano tikslas kuo ilgiau išbūti čia ir sulaukti naujos sistemos pradžios, aš esu beveik nebesunaikinamas, tik pats vis kažkodėl bandau sunaikinti save, kažkokie blogi genai manyje, o aš vis dar čia, tiktai Aukštesnės nei aš pats jėgos valia.

Viskas puiku. Nepasibaigė dar karas dėl tavo ir mano sielų. Negali atskirti gėrio nuo blogio. Tikslas ir dabartinis žingsnis tai sąžinės ataskaita. Pats esu kaltas dėl savo klaidų, vis per daug pasitikiu savimi, reikia daugiau kontrolės perleisti kitiems ir tikrintis atsakymus. Nebenoriu to jausmo kad esu teatre ir akies kampučiu vis pastebiu aptarnaujantį personalą ir užkulisus. Noriu pasveikti nuo F20.0, bet kaip žinia liga nepagydoma, reikia su ja susidraugauti, keista būnant ligoninėje matyti kas gali man atsitikti vėliau einant gyvenimo keliu.

Jau du mėnesiai esu švarus.

Tikslas būti švariu, dar švaresniu ir dar geresniu. Tikslas išlikti nuostabiame pasaulyje su tavim kartu, tikslas ant nieko nepykti ir būti geru draugu. Mano istorija jau nebepapasakojama, klaidos logai, viskas į skutus, šį kartą aš išsivadavau nuo praeities paaukodamas chaoso dievams du kietuosius diskus su man vertinga informacija. Aš vis dar tikiu kad į sienas įsismelkia musų šešėlių vaizdai. Dėžė ant stalo tyliai ūžia, progresas keturkampis, o aš taip planavau patekti į trikampį pasaulį. Neišdegs, kad ir kiek stengtumeisi kita diena vistiek ateis. Noriu būti saugus, saugus nuo chaoso sukeliamų vizijų ir kitų pasaulių maišymosi į manąjį ir tavąjį. Svarbiausia neleisti nemigai sugriauti trapaus pasaulio pagrindo.

Miegas 10/10
Liga 0/10
Nuotaika 8/10

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mastodon