2022 07 07

Laiminga data, laiminga diena. Mm su brl atvežė pagaliau nurašytą tachtą iš mms mokyklos. šiaip taip minimaliai ją aprinkę intempėm į mano kamurkę. Brls sakė ir jo win 11 pradėjo durniuoti ir reikėjo perinstaliuoti, žaidžia jis GTA V, sakė nusipirko už 10$ nes laužtas kažko jau nebeveikė. Aš skaninu vakarą dviem alaus, gurkšneliu vyno, tablete raketinio kuro, stipria arbata ir kava iš moka kavinuko. Atrodo nuostabu ir viskas savo laiku, tik leisk sau būti žvaliu ir reikalaujančiu iš aplinkos minimalaus stebuklo. Spalvos (tik dabar atkreipiau dėmesį ⚠) pagaliau nebe tokios ryškios ir rėžiančios akį. Jau vadinasi esu normoje ne psichotinio būvio.

Poreikis būti tikru savim, gaila niekaip nesigauna pabėgti nuo nikotino, nors jo reikia tikrai daug mažiau. Kojos žaizda sausa, mažėjanti. Džiugina nuostabi muzika ♬

https://music.youtube.com/watch?v=Np_NsRgb4Eg&feature=share

Reikalavimas paprastas – leisk man būti ir džiaugtis palaikant kitus, kad ir tuos kurie prisimena tik kai reikia 10€ paskolint, ar tuos kuriems kartais reikia pagalbos iš mano know how apie pc 💻 Viskas tik tam, kad tu net nebandytum suvokti visumos ir nenirtum į politikos purvyną. Post tiesos amžius, post reikalingumo, post kūrybos. Turiu omenyje amžius jau už šių sąvokų. Ir gerai, gali sau leisti plaukti tolyn irkluojant ranka, pliuškenant kojom bebaimiškumo vandenyne.

Tikėjimas mano galutinis, mačiau ir buvo aiškinta man sandara ne kartą, tik tam kad pamiršti ir vėl šokti realybėje kaip pienės pūkui. Mano pajamos pasyvios, tavo kvapas intensyvus – ir viskas tik tam kad atsirišti nuo suvokimų paauglystės. Daryti tai, ką darei visą gyvenimą – dalintis ➗ piratauti, patiekti be klausimų informacinį muzikinį kaifuką. Kasdiena žada nuostabius variantus lėto tekėjimo į gilią daubą vakaro ir atpalaidavimą nakties tikslumo. Gali nugalėti naktį 🌃 bet ne ilgai, jinai vistiek tave užmigdis ir performatuos tave ir aplinkinę realybę – kad tu nesuvoktum iki galo paslapties realumo trapumo.

Likimas žada paprastai – būk ir gerk į save tirštumą tokį kuris tau patinka. Leisk sau teikti mažus malonumus, pramogauk galvoje, atrodo ko daugiau reikia? PC 💻 internetas arbata kava 🍵 šiek tiek alko, šiek tiek slaptų tablečių ir kilimas iki pabaigos leistas – tik tu atsargiai, už kiekvieno kampo laukia komunistinė paranoja ir savigriauža už praeities klaidas. Neleisk sau patekti ten. Plauk tolyn, žvelk giliai, leisk sau būti teisiu, ir kovok už tikrumą būti. Viskas palaiminta ir taip, ir kartais reikia sudėlioti taškus ant i – buvo pradžia bus ir pabaiga, ir abi jos bus neplanuotai tikriausiai. Nebandyk pabėgti – bandyk išbūti kuo ilgiau absurdo spektaklyje neleisdamas sau nei toliau eiti su minia, nei prisijungti prie naujumo jei jis koorporacijų kurtas. Geriau jau gera arbata kurią taip mielai kinai pristato.


07 08

Miegojau giliai su labai daug sapnų. Sniurglis dar bėga, stipri arbata ir kava šokdina aukštyn, vienas alaus, laukia dar vienas. Noras patikėti kad galima aukščiau. Sukasi albumas:

https://mikeparadinas.bandcamp.com/album/lunatic-harness-25th-anniversary-edition

leidimas duotas, aš garantuotas. Ateities špygos bado akis jau dabar.

Internete viskas efimeriška, laikina, bendro archyvo nėra ir net negali būti dėl tiek daug informacijos ir jos nereikalingumo. Populiarūs po dienos išnykstantys video 📹 ar šiaip pranešimai 📟. Aš džiaugiuosi saugodamas didelę muzikos biblioteką norėtojams ir žinotojams slsk ir kodinių žodžių. Likimas man davė tikslą: būti atsarginiu tašku 🙂 reikia kaupti elektroninę muziką ir ja dalintis tinkle.

Kompas po kelių dienų veikimo vėl nukibo, shit, net nežinau kame šaknys. Pikčiausia kad po kibimo perkrovus neveikia tinklo korta kol neišjungi pilnai kompo iš elektros tinklo. Reiktų gal su RAM voltažu pažaisti, jį padidint kažkiek. Vis rodo kad šaknys kažkur hardware ar tai amd ar tai usb. Dabar kibo kai skanavau su airdc++ savo visą muzikos kolekciją. Bandau vėl mestis win 11 insider beta ring, gal padės, gal ten bus kokių naujesnių driverių, nes su motinine atėję neatnaujinti jau gan senai.

Skani kava, stipri arbata, reikia išnešti senos tachtos likučius po truputuką prie konteinerio.


Devinta diena

Miegota giliai, 10mg olanzapino panardina pas Dick’o realumą – reikia tablečių, kad iš vis iškęsti būvį ir būti online.

Žiaurus ir didelis noras čiupti marichuanos ir nusidaužti į kitokį realumą – blogai, reikia kovoti su šiuo noru. Man sergančiam šizofrenija tikrai nepadėtų cheminės žolės užtaisas į vaistais prisotintas smegenis. Šiandien beveik nerūkiau tabako, tik vakare neiškentęs nuėjau nusipirkti camel 🐫 – jis pasirodė lygiai toks pat kaip ir pigesnės cigaretės, net nepalyginsi su sukamu tabaku.

Kaip nejauku jausti norą atsijungti ir nusidaužt, per dieną trys alaus privertė ilgai po pietų snausti keistuose sapnuose. Reikia atsisakyti vėl visiškai alkoholio – jau nedaug trūksta kad nulėkčiau sutraukti suktinę ir velnias 👿 žin kas tada, gal net vėl atgal į durnyną – brrr.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mastodon