Vienas geras tekstas gal ir yra šiame bloge

Pagalvojau kad tekstas geras tik tada kai sugeba sukelti šypseną, arba kažką padėti išspręsti realiame pasaulyje, per daug lengva rašyti juodai ir sunkiai, pats žinau kaip kartais sunku tokius tekstus skaityti.

Nugalėti piramidinę struktūra gali tik sukurdamas kitą, arba tiesiog masyvą. Tikiu, jaučiu energijos purslus. Blaivam būti gerai, pradeda vežti net arbata, vakar padariau mažą tyrimą dar kartą įsitikinti kad nelabai ką suprantu, bandysiu paklausti tų kurie žino geriau:

Wiki, kam įdomu: straipsnis apie faradus:

The capacitance of the Earth’s ionosphere with respect to the ground is calculated to be about 1.8 F.

Values of capacitors are usually specified in ranges of farads (F), microfarads (μF[1]), nanofarads (nF) or picofarads (pF).[2]
The size of commercially available capacitors ranges from around 100 fF (femtofarads, 10-15 F) to 5 kF (kilofarads, 103 F) ultracapacitors.

Electric double-layer capacitor

Much research is being carried out to improve performance; for example an order of magnitude energy density improvement was achieved in the laboratory in mid-2011.[6] Prices are dropping: a 3,000F capacitor that was US$5,000 ten years before was $50 in 2011.

Talpa kiek kartų didesnė nei jonosferos?

Hmmm kažko nesuprantu……tipo gali įkrauti žaibus į tuos prietaisus?

Bet tai tiesiog….

Toliau kas dar tiki tuo kou jiems liepia tikėti:

Viskas dar vis sujungta laidais kad tau lengviau būtų matyti einančias gijas su energija, dar vis nenutrauktos visos bambagyslės. Vakar daug šnekėjau, buvo tikrai gera, atėjo draugų, gerai kad jų turiu (nors taip sunku perkelti iš pažįstamų į draugus)

Du kartus:

http://xavixjf.tumblr.com/post/4002396249

http://www.demotyvacija.lt/orange-jews-1397644.html

Niekas nematė niekas nežinojo, niekas neskundė.

Indai dirba nelabai našiai nes: fuck aš čia jau 1256 kartą ir man pakankamai zjbs ;] Religija

Sunku būti religijos kurios simbolis kankinimo įrankis nariu, bet jinai yra, galėtų visus savo narius kraujo parašais surašyti ir išdalinti savo turtą po gabaliuką (kaip ostijas) visiems kas juos palaiko ir pradėti nuo nulio, nusamdyti gerų religijos creatyvų ir perkurti religiją. Whatever.

Vakar buvau klube, pakabintas vienas šūdiniausių aparatų, nu ir visiems px. Man kažkaip irgi kaip sužinojau kad savininkas tas ir tas, laiko savo klientus kiaulių minia.

Gyvenu dar vis per gerai, jei kažko neturiu tai tikriausiai pats kaltas. Niekas nekaltas viens prikaltas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mastodon