Naktis kai neužmiegi

Neužmigau, bandžiau atsijungti bet nesigavo. Pagalvojau kad galiu sau leisti ir nemiegot, vis tiek šiandien jokių svarbių planų. Keistai nuaštrinta aplinka dabar, kava 🍵 arbata duoda savo. Sėdžiu tyloje, net nebesinori muzikos. Ankstyvas rytas žavi savo pažadu. Viskas bus, ir tiek daug buvo. Leidimas sau būti nereikalaujant, neieškant. Bėgti knygų puslapiais, laukti suskambančio telefono, laukti laimėjimo 🍀Tikslą įvardinti sau ir tyliai 🔕 Melstis ramybei, plaukiančiam tikrumui, lėtam atsigavimui.

Džiaugtis, kvepėt nauja diena.

Nuėjau miegot 0800 ir išmiegojau iki 1300, jaučiuosi pailsėjęs ir pasiruošęs dienai. Aptvarkytas kambarys džiugina ir sukaupia. Norisi skaityti, šiandien tikriausiai pabaigsiu Murakamio apsakymus. Kompas dūzgia net apie 300Mbps aukštyn lekia. Kas irgi nuteikia gerai, vadinasi naudinga tai ką darau, kažkam reikia ar muzikos, ar kitų informacijų kuriom dalinuosi.

Negaliu pasirinkti ką veikti, norisi visko bet kažkas kausto, gal pora raketinio kuro ir 1/4 xnx padės nugalėti bloką ir nerimą. Dar skanios žalios kiniškos arbatos. Ryt pasiimsiu dar būrį knygų, prisirinkau visokių su defektais ir užsisakiau, poryt gausiu 20% nuolaidą litres.ru ir ten irgi noriu nusipirkti kelias knygas. Oras nuostabiai gražus, jokių planų ir vis tiek kažko kabinasi nerimas. Atrodo nori čiupti ir tą ir kitą, o realiai mindžikuoji vietoje.

Šis vakaras

Skaitau, patinka, noriu dar, bėgdamas tekstu jaučiuosi laisviau ir giliau. Laukia dar tiek gerų knygų. Gerai kad vėl panirau į skaitymą 📖 Laikas tada tampa daug kokybiškesnis nei bėgant soc medijų srautu. Visada reikia prisiminti, kad nei pasaulis tau skolingas, nei tu jam. Turi susikurti savo ramią aplinką, įprasminti kasdieną tekančią vis greičiau ir greičiau.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mastodon