Kartoju ir kartosiu

Sužiūrėjau visą Настоящее Время dokumentiką apie rusiško interneto istoriją, žiūrėdamas paskutinę dalį braukiau ne kartą ašarą.

Liūdnasis suvokimas nenugalimos mirties, angliškai naudoja žodį terror: https://en.wikipedia.org/wiki/Terror_management_theory
Aš jau beveik bebaimis, dar noriu dalintis ir toliau gerint karmą, noriu padėt, noriu paaiškinti, kad narkotikai ne kiekvienam, net ir dabar taip trimituojama marichuana, jei būčiau negrįžęs prie jos tikriausiai turėčiau daugiau nei dabar, gal ir savo namus ir mėgiamą neblogai apmokamą darbą. Dabar beveik užribį, palaikomas šeimos ir draugų. Nusileidimas šį kart lėtas, minkštas, kontroliuojamas. Vėl puikus miegas ir be pagrindinio antipsichotiko, užtenka depakino. Darbai surašyti ranka ant popieriaus po truputį juda pirmyn, tikėjimas ir bebaimiškumas išliko. Reikia kilti, daryti, bandyti. Nebandant prisitaikyti, o darant savaip, pagal savo suvokimą. Kartais taip reikia bent gabaliuko palaikymo, taip išsiilgęs švelnumo.

Trauktis nėra kur, klube Opium per Smala jaunimas išplėstais vyzdžiais ir kraujuojančiom nosim, Tradicinis variantas, niekas nepasikeitė, tik aš jau laiku reaguoju į signalus ir moku susilėtint. Viskas geriau nei puiku – tik reikia noro nebebijot ir nejausti nerimo – imt ir daryt. Vėl padariau nuotraukų:

Darai kad negalvotum, vaiduoklis galvoje aprimęs – beveik susidraugavęs aš su juo. Maži malonumai ir brangūs malonumai, viskas teka vaga kurią pats kasiau tiek metų, kad patekti į savo išsvajotą cyberpunk. Klausau vėl essential miksus, paskutiniai du tikrai puikūs, o Smala Opiume man traukia tik link septyneto, nei muzika nei apšvietimas nebuvo top notch – tiek galimybių ir trūkstamas profesionalumas (garsas žinoma puikus – function one berods daro savo).

Kažkur pabėgęs taip dažnai mane ėdantis nerimas, tik raibsta akys ir suvokimas nuo galimybių ir tai kausto, kai nežinai ką rinktis (o gali ir nieko nesirinkti, tada pasirinks už tave galingesni), kažkur laukia krizė – tikriausiai jau kitais metais, o mano investicijos į LTC gal atneš kokią naudą – galimybė jom šauti tik didėja, jei ištiks krizė, o ir šiaip tas kelių metų ciklas tikriausiai save pateisins, kaip ir šiandienos ryto virš 20% BTC šuolis per 24h.

Ką reikia daryti? Nesukt galvoje praeities, nesukti baimės, bijot nėra ko, nebent savo pačio bailumo. Įrankiai paduoti, istorija jau pasibaigė, belieka nerti gilyn į šizofrenišką pasaulį nebijant jame prarasti galvą, bet pajutus ją kirbančią tuojau pat skirti pilną vaistų arsenalą – nereikia atostogų ant liūdnojo kalnelio.

Vėl foto, vėl žaidimai, dar tik prabėgom, bet greitai gali virsti pilnu malonumu. Tik primenu – mūsų jau nėra, perkėlė visus į simuliaciją per rugsėjo 11 (juokais nejuokais), naujas kompas žiauriai džiugina – belieka dar didelis hdd ir didelis nvme diskai ir led juostos – kad vyktų džiaugsmas kontroliuojamų led rgb spalvų ir dalinimasis dar greitesnis (dabar virš 200-300 Mbps dažniausiai jis kabo). CPU dar nepriverčiu pilnai paprakaituot – gali veikti visas stackas sharinimo ir pasileist kad ir gta v ir nieko – lieka cpu dar kad ir transliacijai į internatą. Kas nemato mano fb ar tw tai sudedu džiaugsmų savo pvz: (tegyvuoja shitpostas iš asmeninio acc)

Laikykitės visi, kentėkit protingai, vartokit su saiku, mokinkitės pažinti save ir niekada nebandykit pasiduot (galutinis pasidavimas tiesiog permeta į kitą multiverse variantą kuriame nesigavo pasiduot).
Stay cool, stay strong, never give up!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mastodon